Teeme tutvust – Valhalla Legal asutaja ja jurist

Tere, mina olen Georg – Valhalla Legali asutaja, tegevjuht ja jurist. Lapsepõlvest saadik on mul olnud väga suur teadmistejanu. Endale huvi pakkuvate teemade kohta võin veeta tundide viisi erinevaid allikaid lugedes ja nendest kõike vajalikku infot otsides. Mulle meeldib väga luua seoseid ja kehastada detektiivi. Juuratöö on mulle pakkunud huvi juba väga pikka aega, kuna see ühendab endas loomingulisuse ja loogika.

Juurakarjääri alustasin ma advokaadibüroos Sorainen. Ise leian, et ei oleks saanud olla palju paremat kohta, kust algust teha. Sorainen on Baltikumi juhtiv advokaadibüroo, kus sain tegeleda väga paljude erinevate ülesannete ja valdkondadega. Kõige südamelähedasem on mulle vaidluste lahendamine ja nõustamine läbi küsimuste süvaanalüüsi. Sorainenist saadud kogemus juriidiliste probleemide lahendamisel on minu jaoks hindamatu väärtusega.

Peale Soraineni liikusin edasi start-up sektorisse ettevõttesse eAgronom OÜ, et omandada kogemusi ka natuke teistsuguse iseloomuga õigustööl. In-house counsel’i ülesannetes olen saanud sisevaadet ja kogemusi selleks, mis on vajalikud iga kliendi veel paremaks ja põhjalikumaks aitamiseks. Olen õppinud nägema palju laiemat pilti ja omandanud rohkem kogemusi projektide juhtimiseks.

Valhalla Legali loomise tahe tuli soovist pakkuda oma klientidele veel suuremas ulatuses oma isiklikku käekirja. Minu sooviks on olla usaldusväärne partner, kellega minu kliendid saavad ennast tunda ka mugavalt. Pean ennast üsna tavaliseks inimesesks, kes naudib elus samu asju nagu Sinagi. Vahel on vaja elu nautimiseks aga kergendada murekoormat, ning selleks saigi Valhalla Legal loodud.

Valhalla Legali nimi peegeldab julgust, südikust, sihikindlust ning nagu viikingite valhalla puhulgi – kohta, kuhu kõik tahaksid jõuda. Soovin panna oma detektiivi ning sõdalaste omadused Sinu teenistusse ning pakkuda kohta, kuhu alati julge südamega tagasi tulla. Valhalla väravad on Sulle alati avatud.

Natuke meie tegemistest

Kuigi Valhalla Legal on praegu veel noor, kanduvad varem omandatud kogemused ka siia edasi. Sorainenis ning start-uppides tehtud töid ja omandatud kogemust ei ole mahu tõttu võimalik kokku võtta, kuid koostöö käigus saad kindlasti ise hea ülevaate. Siia postitame ülevaateid meie tegevusest ning klientide kogemust.

Mõningad õiguslikud väljaanded

Vaenukõne ja vihasümbolite teemal sõja valguses https://www.sorainen.com/et/valjaanded/vaenukone-tuleb-sumbolite-keelustamisest-eraldada/

Ehitustegevuse takistustest sõja valguses https://www.kinnisvarauudised.ee/uudised/2022/04/06/soda-takistab-arendustegevust-voitle-nende-takistustega-aktiivselt

Tarbijakaitse ja võlaõiguse muudatusedhttps://www.sorainen.com/et/valjaanded/muudatused-tarbijalemuugi-lepingutes/

Klientide kogemustest

Aitasin mitmete teenuselepingute koostamisel ning ülevaatamisel: Väga asjalikud ja abivalmid. Soovitan 100%! – Georg H.

Nõustasin vanemate ja laste vaheliste õiguste ja kohustuste teemal: Väga meeldiv inimene, kes seletab kliendile kõik küsimused lihtsalt inimkeeli lahti. Omandas kiirelt vajaliku info, ning lahendas ja seletas lihtsalt ära. Vajadusel pöördun kindlalt teie poole uuesti! – Maša B.

Nõustan ja esindan keerukas tööõiguslikus vaidluses nii TVK-s kui ka kohtus: Koostöö Georg Hiiesalu ja Nele Suurmets `ga algas juba pea aasta tagasi, kui vajasime töövaidluskomisjonile dokumentide koostamisel abi. Kohe alguses märkasime mõlemate töös pühendumist, sisulist detailsust, korrektsust ja täpsust ning erialast professionaalsust. Tänaseks on töövaidluskomisjoni tulemused liikunud edasi kohtu menetlusse. Töö jätkus Georg Hiiesalu´ga edasi ja käib tänaseni. Kogu selle aja on Georg Hiiesalu oma tööd teinud väga suure professionaalsusega ja südamega, sealjuures meid motiveerinud mitte alla andma ja ikka enda õigluse eest seisma. Kokkuvõtteks soovin lisada, et tema teeb õiget asja ja kogu hingega. Usaldan ja soovitan! Jõudu! – Heli K. ja Sten K.

Nõustasin vaidluses seoses kinnisasja varjatud puudustega: Georg aitas mind keerulise õigusalase küsimuse lahendamisel, mis oli seotud varjatud puudusega.
Georg pühendus täielikult minu juhtumile, selgitades igat punkti selgelt ja olles alati kättesaadav, kui mul oli küsimusi.
Tema sõbralik ja asjatundlik lähenemine tegi kogu protsessi palju lihtsamaks ja stressivabamaks. Kui otsid kedagi, kes tõesti hoolib ja teab oma valdkonda suurepäraselt, siis soovitan Georgi soojalt! – Silver R.

Nõustasin seoses ringkonnakohtus oleva vaidlusega , kus on vaidluse all nõuete loovutamise kehtivus, tehingute eristamine ning tehingute vorminõuete täitmine: Georg nõustas mind suure väärtusega ning peenete detailide analüüsimist nõudva küsimuse lahendamisel, mis puudutas nõuete loovutamisi, tehingute eristamist ja tehingute kohustuslikke vorminõudeid. Vastuse küsimusele sain kiiresti, põhjalikult ja arusaadavalt argumenteeritult. Kui soovid nõustajat, kes teeb oma tööd tõelise tahtmise ja õhinaga, siis soovitan soojalt!! – Raili R.

Nõustasin seoses vaidluse ettevalmistamisega töövaidluskomisjonis ja tulemusele hinnangu andmisega: Georg on väga meeldiva ja ladusa suhtlemisega. Annab põhjalikud vastused ning hea meelega selgitab täiendavalt. On tunda, et on südamega ning pühendunud tegija😉Soovitan julgelt kõigis õigusalades küsimustes tema poole pöörduda😊 – Birgit S.

Tundub põnev ja kasulik? Kirjuta meile

Valhalla Legal tahab eristuda teistest isikupõhise lähenemisega ja pakkuda tunnet, justkui oleksime vanad tuttavad. Koostööd tehes oleme me tiim, kes püüdleb sama eesmärgi poole. Tiimis on ka üli oluline ausus – kui miski on riskantne või madala perspektiiviga, siis sa saad sellest ning võimalikest tagajärgedest kohe teada. Räägi meile oma murest ja vaatame üle mida on võimalik teha!